<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4933239677755484110\x26blogName\x3dERUL+AHBENG\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://confusinglyamazing-erul.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://confusinglyamazing-erul.blogspot.com/\x26vt\x3d-4436941024567927695', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Awesomazing !



Wednesday, September 8


Hello people !
See that picture above ? Lawakan si mangkok ni ? ahhh , ni la matair aku . haha ! sorry , i panggel you mangkok . hahaha ! mampos aku nanti dia tumbok2 . -.-
I love you , dear.
Updates;
Just now i got exam at 9am to 10.30am . after exam , i met baby near her school . because she got her "N" Level at 2pm . then at 2pm , went to hougang plaza . play billard with bear and matiin . lama tak nampak si matiin tu , tetap giler jugak .
After billard, went back to baby's school to meet her . then slack awhile with all of them . bear , pipit , iman , sayap , nad , baby , su , syahsyah & many more . -.-
then head home to break fast. sent baby home , then i go home .
Matiin ckp date aku cool shit eh bro ? haha ! 08.09.10 , cool eh ? ahahaha ! -.-
I love my piggy <3

Labels:



Behind those smiles



Thursday, September 2



Hello readers. Sorry for not updating.
Here's one for you all folks ;
Learn to cherish others. Family , Friends , Soul mates , Boyf / Girlf , Everyone .
Friends. I don't know if I'm needed or not . I'm getting what I don't deserve from my friends . Do you all realise that ? Do you all know how hard I'm going through my problems ? Yes , what's done is done , but come to think of it , I shouldn't be fucking carry all my friends burden with me . Am I too kind ? I help others , but do they try to help me ? I don't think so . Some even add to my problems . I'm not pin-pointing at anyone , because eventhough after what happen , I still regard my friends as ONE FUCKING BIG FAMILY . I get nothing in return , only problems .
Learn to cherish, my friends . Don't take things for advantage . What are friends for ? If all of you can't fucking carry my problems , then let it go ! I took the initiative as friend to help others. I get BULLSHITS in return. One thing , I don't need a fucking sympathy or a friend that takes their own friend down ! It's your choice to be with whom you regard as Friend , but the meaning behinds it is way too deep . Think people . Why bother to look for your friends , when they are not looking for you ?
UPDATES ;
I'm on bail till the 13th of Sept. Pray hard nothing happens. Court date and number are not confirmed , all relies on my IO . See what he gonna say on the 13th . Thanks for those who have been there for me . Family , brothers , friends especially Ajaq. Girlfriend ? Nehh, shouldn't step into that :)

Labels:



Lucky I'm not into love :)



Monday, August 23






Random pictures . Bored . And I'm hungry . haha !
Aku nak dengdeng !
hahaha ! chat ngan ayu boleh pecah perot . giler peh kecik . haha ! tegor orang dah itating . -.-
abeh member ada hati nak muka nampak tua ! hahaha ! sekel kang ! backflip nanti ! hahah !
syahsyah kena kacau ngan FreddTeddy ! HAHAHA ! tak nak la ! abeh complain . Erul tak tau pape eh . sorry .
So updates ;
Slack . Usual faces . haha ! tapi kali ni ada Suhada and Syahsyah . haha !
boring ah . tak tau nak ckp ape lagi . dah bye !



Bazaar Fanatics



Sunday, August 22









Went bazaar on the 20.08.10 . Best :)
Total manpower was 13 people . tak expect ramai gitu . haha ! First, kita reach there at 6pm gitu . then gerak gi Geylang Pasar Baru . Makan pat sana . cari tempat dudok untuk 13 bontot . hahaha ! Kita makan pon dah kecoh2 -.-
Then lepas makan , proceed grandlink . jumper brother2 tersayang ku . haha ! Paiseh tak lepak sangat ngan korang . one day ok bros. haha :)
Then kita karaoke ! woo~ hahaha ! kecoh giler sak time karaoke. then met renny , yana , emeliya at grandlink . hahaha ! they waiting for a karaoke room . -.- liya cap aku paitao skarang . bastard . and yana , lama tak nampak kau , HI ! haha ! mcm dia baca gitu eh . hahaa .
then lepas tu we went to bazaar ! woo ~ jalan-jalan , then dah penat , kita dudok pat kopitiam . then syahsyah, suhada & shamir gerak home. kita pon continue lepak. lepak punya lepak , then kepala otak aku terpikir dengdeng .
then aku , cepedd and pipit pergi beli dengdeng untok sumer makan . Beli dengdeng pon kecoh sak . kesian makcik tu . hahaha ! makcik tu dah ckp "ada-ada je budak2 ni sumer" . hah !
beli 300g dengdeng , aku tau info tak perlu . hahaha ! tapi sedaaaaaaaap la sial !!!! hahaha ! aku sangkot pat dengdeng . -.-
After dengdeng session , we go singapore post ! amek2 gambar . atas tu la gambar2 yang kita ada . ada lagi , tapi not with me :)
Around 11.45pm , we gerak from singapore post . kita tengok train pon tak sempat , kita ramai2 naik bus ! hahaha ! sedih -.- sampai rumah around 1am gitu .
panjangkan story aku ? tau . info sumer tak perlu , tapi aku bilang je . haha !
monday I'm going bazaar again ! tapi blom confirm ah . lyshaa ajak , cakap awoii , ahboyy sumer ada . aku join je la . lama tak outing ngan brother2 jugak kan .
Apape see you on monday at Bazaar ! BYEBYE ! ;D
then lepak2 makan dengdeng , minum air . then


Labels: ,



Did you miss me ?



Friday, August 20




Hi readers ! I'm back for more action ! hahaha !
sebelom pape , I have to say I miss Mira Bella . dia suroh aku ckp -.- hahaha ! puas ? :)
the pictures above was the previous outing with my neighbourhood friends . SENTOSA !
Last minit nye plan , tetap jadi . haha ! there are like 12 people who went ? haha . last minit pon last minittttt la . hahah .
After that was NDP i think ? NDP went to marina . watch fireworks with brother2 , nyla , adik aku dan kawan2 nye . haha . & & & AT LAST NAMPAK MIRA BELLA ! hahaha ! dia punye la happy nampak aku ! rindu aku kan ? aku tau . haha ! aku pon happy nampak kau ! haha !
skarang pon dah bulan puasa . what to do ? tak keluar mana2 , only slack at sengkang . usual faces . haha ! muka legend2 pon ada ! eh syahsyah ? hahah ! lama tak nampak -.-
Met renny also. Jumper dia je , ramai orang kirim salam . hahaha ! Bagos la bulan puasa . banyak muka aku nampak . Kan bagos berbaik baik dengan sumer orang . AMIN . hahaha ! happy nye aku ! :)
Tomorrow going Bazaar . woo~ confirm best ! :) nampak , tegor okaye ! sape tegor , dapat satu dengdeng ! haha !
Ok , that's all ! aper2 nanti saya update betol2 okaye , ni just a run through . hahaha !

Labels:



We'll see who has the last laugh :)



Sunday, July 18


sebelom pape , aku nak blg orang yang tagged pat tagboard aku yang bernama "bulldog". haha !
paikia ? aku ada cakap pe aku nak jadi paikia ? kirekan kau paikia la ni ckp orang tak paikia ? sekarang peh zaman , paikia cari duit . kalau takda duit , takda pelajaran , takda arah tujuan hidup , lagi orang tak pandang . haha . adoii . and senang kata , aku tau pat dunia ni aku tak leh buat sumer orang suka aku . aku pon tak mengharapkan . kalau aku ada menyusahkan hidup kau , aku jatoh kan paiseh ah eh . tapi masalah nye , aku tak tau kau sape . maybe kau pernah nampak aku ke ape , then kau tak suka ke ape kan . tu tak pasal ah . satu je ah aku ckp , kau pikir untok diri kau sendiri , kau agak semua orang suka kau ? tak kan . tak akan boleh pon . sumer benda ada baik dan burok nye kk . :) aku malas nak gadoh2 lagi-lagi pat blog atau tagboard . ni je aku nak ckp . tak da pape lagi nak ckp . Bye .

Labels:



S - O - L - O



Friday, July 16




Tgk muka aku. kimak eh ? mcm bulldog . hahaha ! ni nama nye tengah mendak pat skola -.-


Ok sorry for not updating . Korang rindu aku kan ? tau . korang sumer dah hentak2 keyboard bila tgk blog aku tak update . hahahahah ! fake -.-


ok update betol2 eh .

tadi aku tak pergi skola . nak tau asal ? pasal aku demam and batok2 .

then aku gi polyclinic . Doctor ckp tekak aku merah. then dia suroh aku kurang kan isap rokok . aku try ok doc . hahah ! ;D


then lepas tu aku gi main billard . ngan Bear , Ahtin , Naz and Azali . haha ! dah lama tak jumper dorang mahh . then lepas tu balek .


tu je ah nari aku buat . mcm budak bodoh eh . no life .

semalam jumper kim , kid and ahboyy , tapi aku balek siang . demam bro . haha ! paiseh ye kawan2 ku . hahaha .


Besok saturday , aku tak tau ape plan . ada orang ajak aku gi sentosa , BF ajak aku jumper , brother ajak aku gi Tampines . mana satu patot aku pilih ? hahah ! entah la eh . besok kita tgk amcm . hah .


tapi ni , korang nak tau benda ? BIRTHDAY AKU DAH DEKAT ! woo ~ hahahah ! tak sabar siak . On the day of my birthday , first thing aku shave bulu bawah aku . hahaha ! ok merepek . aku on aku nye birthday aku enrol lesen . woo~ (banyak berangan siak ni lahanat, padahal birthday lagi 1 bulan lebeh nak masok 2 bulan) . hahahahaha ! aku suka bebual sorang . :)


Aku dah plan siang2 motor aku color ape . haha ! Aku akan keluar kan Kawasaki KR , color white , with pink rim , and helmet evo color white . mesti cute eh aku naik motor . hahahahahahahha . dah negotiate ngan mak bpk aku , and they said OKAYE . check2 kasi aku false hope eh . ERGH ! haha .


ok , dah tu je aku nak update . Bye kawan2 , sahabat handai , teman mesra , kaki gerek , dan sekalian . ;D

Labels: ,



Ahbeng ah !



Wednesday, July 7




Above pic was on Saturday at Town .
Saturday was fun . After town , went to ton at whampoa . took the last bus to whampoa . Reach whampoa around 12.30 . then after that went to meet awoii , god and kana . then went to the nearest coffee shop, sit around , talk cock , smoke . abeh kita kena screen satu malam , 3 kali . whampoa banyak berok . ergh ! haha ! tak tido satu malam , kul 8 lelap mata jap , aku dah gone . hahaha . tido jap . then kul 9 si lahabau - lahabau kejot . hahaha . then kul 11am went home . went home , cannot sleep , then play laptop till 1+ pm . then paksa diri tido . kul 6 bangon , kepala pening nak mampos ! hahahaha ! mcm orang mabok keling . padahal tak -.-
then on monday, we went to BUGIS ! awoii ajak aku gi bugis . dengan ahboyy , cepedd , kid, ohlin , didi , ace , kana , iyaa , shia . ramai jugak ah . hahah . then jalan2 pat bugis . si ahboyy nak beli ape tahh . then after that gi makan ngan kid . mcm gayboy . hahaha. then baru aku ngan kid gerak jumper dorang gi tempat sheesha . gerek . hahah . BF text me ! woo~ dia bila mendak je text aku . ahahaha . baru nak cari kawan eh . hahahaha :) gigit kau baru tau . hahaha .
yesterday, dorang gi town . ajak aku . aku malas . hahahahaha . duit train aku dah habes . ni mcm aku pakai concession . nanti naik brape byk kali sampai NAIK BORINGGGGG pon boleh . hahahah.
aku rindu brother2 aku , aku rindu kawan2 aku , and especially , aku rindu BF aku ! tak terjumper jumper kita . dia busy la , aku busy la . hahaha . dua2 busy . bagos ah gitu . hahah .
ok dah , tu je . aku pon dah boring update ni . tu pasal aku tak update for the past few days . ni aku update pon pasal si monyet pat tagboard aku suroh update . hahahahaha :)
byebyeeee .

Labels:






Take Note [!}

This is my blog.
Please respect it cause it's not yours.

If you don't like my blog,
you can Click here.


That Guy.

Photobucket
Erul Ahbeng
Real Name is Hairul
Born on 21 September 1992
I'm simple & friendly
Single



Shout


ShoutMix chat widget